Weboldal
készítés

Erősítenéd online jelenlétedet?
Egyedi weboldal készítés. Ez legyen az első lépésed!

Mi segítünk neked felfedezni és megvalósítani online marketing célodat. Az egyediségre óriási hangsúlyt fektetünk, mert ezáltal növelheted népszerűségedet. Sikered a mi sikerünk!

kapcsolat
kapcsolat

lion
web

circle

A weboldal készítés 3-as elvét mindig betartjuk!

Milyen egy profi weboldal?

  • 1. Keresőoptimalizált
  • 2. Stílusos, sablonoktól mentes
  • 3. Egyedi szövegezésű

Miért fontosak ezek számodra az egyedi weboldal készítés esetén?

1. Keresőoptimalizált:

Ahhoz hogy rád találjanak az online térben, ahhoz a kereső felületeken (pl.: google) nívós helyen kell, hogy szerepelj. Leginkább az első 5 között, hiszen leendő vevőid itt böngészve döntenek majd a vásárlásról. (Fizetett hirdetésekkel természetesen az első rangú hely elérhető, fizetés nélküli, organikus eléréshez azonban a keresőoptimalizálás elengedhetetlen.)

2. Stílusos, sablonoktól mentes:

Ezzel különbözteted meg magad másoktól, akár a konkurenciától. Mint egy szuper logó, vagy a vállalkozásod neve. Ami szintén páratlan és nem egy sablont hívsz hozzá segítségül.

3. Egyedi szövegezésű:

Specifikus szöveggel növeled a nem fizetett megkeresések, azaz az organikus elérések számát. Ezt nevezik SEO tartalmú szövegeknek, mely figyelembe veszi a kereső felületek állandóan változó irányelveit. Ezáltal még előrébb kerül weboldalad a kereső felületen.

6 gyakori kérdés a Weboldal készítés kapcsán

1. Webboldal készítés: szuper ötlet, de mennyiért?

Áraink versenyképesek, nem olcsóak, hiszen a weboldalakat személyre szabottan, sablonok nélkül készítjük el neked. A weboldal készítés ára függ a kért funkcióktól is. Kérj tőlünk kötelezettségmentes árajánlatot!

2. Mennyi idő alatt készítitek el a weboldalamat?

Törekszünk arra, hogy a lehető leghamarabb át tudjuk neked adni új weboldaladat. Terheltségtől, valamint kért funkcióktól függően a grafikai anyagok beérkezését követő 10-12 munkanap az elkészülési ideje.

3. Kell előleget fizetnem a weboldal készítésért?

Igen. Minden partnerünkkel szerződést kötünk, melyben belefoglaljuk a kért weboldal előleg értékét, valamint a weboldal specifikációját is. A weboldal készítés az előleg megérkezése után indul el.

4. Nincs még domain nevem, tárhelyem. Ebben is tudtok segíteni?

Természetesen. A domain igénylés teljes menetét átvállaljuk. A C-Host Kft. kedvező feltételek mellett nyújt számunkra webhosting szolgáltatásokat.

5. A későbbiekben lehet további fejlesztéseket kérni a weboldalamra?

Egyes weboldal kínálatunkhoz ingyenesen biztosítunk továbbfejlesztési lehetőséget. Ezen felül bármilyen plusz funkció fejlesztését tervezed, kérd, itt vagyunk, segítünk neked!

6. Kapok kedvezményt a weboldal készítés árából szöveges tartalom rendelése esetén?

Minél több szolgáltatást veszel igénybe nálunk - legyen szó weboldal készítésről, nyomdai termékekről, grafikai tervezésről - annál több kedvezményt biztosítunk számodra. Új és meglévő ügyfeleink számára további akciókat is adunk nyomdai webáruházunkban.

Weboldal készítés velünk 6 egyszerű lépésben

1. Egyeztetés

Személyes találkozó keretein belül megbeszéljük és lefektetjük az alapokat, elképzeléseket. Néhány kérdés segítségével feltérképezzük a vállalkozásodat, hogy a legjobb, legfontosabb – és a célközönségedhez leginkább passzoló weboldal készüljön el!

2. Grafikai és szöveges tartalmak beérkezése

Ha rendelkezel olyan tartalmi, képi segítséggel vagy anyaggal, amit szeretnél viszont látni a weboldaladon, akkor e-mailen (akár pendrive-on) érdemes ezt eljuttatni számunkra. Termékeid, szolgáltatásaid, illetve korábbi szöveges tartalmaid is nagyban segítenek bennünket a tökéletes webgrafika kitalálásában!

3. Látványterv elkészítése

Miután mindent átbeszéltünk, és a kért anyagok is befutottak gépeinkre, hozzálátunk az alkotáshoz! Színvilágban arculatod színei jelentik számunkra a kiindulópontot, ehhez adjuk hozzá szakmai tudásunkat.

4. Weboldal tartalma

A weboldal szövegezése illeszkedik a marketing céljaidhoz, és a legújabb online trendekhez.A szöveg egyeztetése személyesen, telefonon vagy online videó hívásban történik. A weboldal készítés tartalmi részének egyeztetése után a kész szöveget elküldjük e-mailben. A leellenőrzött szöveget az elkészült weboldalon újra korrektúrázzuk.

5. Szükséges módosítások elvégzése

Szeretnél még menüpontot? Picit átalakítanád a főoldalt? Beszéljük meg! Mivel mi elsősorban azt szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal távozzanak tőlünk, ezért a módosításokat is szívvel-lélekkel, profi hozzáállással végezzük el!

6. Weboldal átadása és számlázás

Minden tökéletes? Olyan a weboldalad, amit megálmodtál magadnak? Ha minden funkció a helyén van (sikeres a tesztelés), a szöveg is oké, akkor nincs más dolog, minthogy élesben is megjelenjen fantasztikus online névjegyed!

Kiemelt funkciók

Saját kezelőfelület

Könnyen kezelheted a weboldaladon található összes képi- és szöveges tartalmat. Felhasználóbarát és egyedi CMS rendszer.

Mobilbarát

Az általunk tervezett weboldalakat könnyen kezelhetőre készítjük el, kiemelkedően gyors betöltési sebességgel az összes eszközön!

Keresőoptimalizált kialakítás

A mai kor elvárásainak megfelelően alakítjuk ki weboldaladat, figyelembe véve a SEO legújabb változásait.

Korlátlan aloldal

Nincsenek korlátok! Annyi aloldalt hozhatsz létre, amennyit szeretnél!

Kapcsolati űrlap

Potenciális érdeklődőid könnyen fel tudják veled venni a kapcsolatot. E-mailben azonnal értesítést kapsz.

Online chat

Azonnali kapcsolatfelvételi lehetőség. Akár Messengerrel összekötve!

Hívó gomb

Nem kell felírnia, megjegyeznie, másolnia telefonszámodat a weboldalra érkezőnek. Egy érintéssel azonnal telefonos kapcsolatba tud lépni veled.

Hírlevél rendszer

A kezelőfelületen gördülékenyen kezelhető hírlevél rendszert telepítünk weboldaladra.

Blog

Ossz meg látogatóiddal naprakész információkat cégedről! Hírek, érdekességek megosztására alkalmas, egyszerű szövegszerkesztő segítségével.

lion

Ajánlatkérés

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!