Webáruház
készítés

Megvan az ötlet!
Még is bizonytalan vagy?
Jól teszed!

A stabil, gyors és felhasználóbarát webáruház készítés komoly szakmai felkészülést igényel. Ha nem érsz rá kitanulni egy újabb szakmát, bízd ránk a webáruház készítést! Összeállítunk neked egy komplett online profitszerző gépezetet.

kapcsolat
kapcsolat

web
shop

circle

Hihetetlennek hangzik?

Azt gondolod: ha ilyen egyszerű vele pénzt keresni, miért nem készíttet mindenki webáruházat? A webáruház készítés sokrétű és összetett felépítésű, melynek alapja egy jól felépített stratégia, amely a webáruház tervezésétől a kivitelezésen át az üzemeltetésig tart.

Minél profibb a kivitelezés, annál könnyebb az üzemeltetés

Épp ezért fektetünk nagy hangsúlyt a webáruház készítés során a rendezettségre és átláthatóságra. Minél logikusabban van felépítve, annál könnyebb a vásárlónak eligazodni. Ezért is tervezünk mindig egyedi webáruházat, és soha nem dolgozunk sablonnal.

Rengeteg kérdésed van még a webáruház készítésről? Nagyszerű! Mert akkor a megoldást keresed!

5 vevői kérdés a webáruház készítésről

1. Mennyibe kerül egy webáruház?

Ez a webáruház funkcióitól függ. De a legfontosabb kérdés: Te mennyit szeretnél keresni a webáruházzal? Hiába az olcsó webáruház, ha nem hozza a kívánt megrendeléseket és egy drága webáruház is lehet jó befektetés, ha a sokszorosát keresed vele. Neked mi a célod?

2. Mennyi időt vesz igénybe a webáruház készítés?

Webáruházaink elkészülési ideje 1 és 3 hónap között van az egyedi funkciók beépítésétől függően.

3. Kell előleget fizetnem a webáruház készítésért?

Igen. Minden partnerünkkel szerződést kötünk, melyben belefoglaljuk a kért webáruház előleg értékét, valamint a webáruház specifikációját is. A webáruház készítés az előleg megérkezése után indul el.

4. Nincs még domain nevem, tárhelyem. Ebben is tudtok segíteni?

Természetesen. A C-Host Kft. kedvező feltételek mellett nyújt számunkra webhosting szolgáltatásokat. A domain igénylés teljes menetét átvállaljuk.

5. A későbbiekben kérhetek további fejlesztéseket a webáruházhoz?

Egyes weboldal kínálatunkhoz ingyenesen biztosítunk továbbfejlesztési lehetőséget. Ezen felül bármilyen plusz funkció fejlesztésére állunk rendelkezésedre.

Webáruház készítés velünk 5 lépésben

1. Egyeztetés

Személyes találkozó keretein belül megbeszéljük és lefektetjük az alapokat, elképzeléseket. Néhány kérdés segítségével feltérképezzük a vállalkozásodat, hogy a legjobb, legfontosabb – és a célközönségedhez leginkább passzoló webáruházat kapd kézhez!

2. Grafikai és szöveges tartalmak beérkezése

Ha rendelkezel olyan tartalmi, képi segítséggel vagy anyaggal, amit szeretnél viszont látni a webáruházadban, akkor e-mailen (akár pendrive-on) juttasd el hozzánk! Termékeid, szolgáltatásaid, illetve korábbi szöveges tartalmaid is nagyban segítenek bennünket a tökéletes webgrafika kitalálásában.

3. Látványterv elkészítése

Miután mindent átbeszéltünk, és a kért anyagok is befutottak gépeinkre, hozzálátunk az alkotáshoz. Színvilágban arculatod színei, tartalmilag pedig marketinges célkitűzéseid alapján tervezünk, és tanácsokkal segítünk, ha bizonytalan lennél.

4. Szükséges módosítások elvégzése

Szeretnél még menüpontot? Picit átalakítanád a főoldalt? Ne aggódj! Számunkra fontos, hogy elégedett legyél, ezért a kért módosításokat is szívvel-lélekkel, profi hozzáállással végezzük el!

5. Weboldal átadása és számlázás

Minden tökéletes? Olyan a webáruházad, amit megálmodtál magadnak? Ha a fizetési folyamat, a kosárfunkció és minden egyéb a helyén van, azaz sikeres a tesztelés, akkor indulhat az online vállalkozási kaland.

Mitől lesz webáruházad kezelhető?

Saját kezelőfelület

Könnyen kezelheted a weboldaladon található összes képi- és szöveges tartalmat. Felhasználóbarát és egyedi CMS rendszert építünk ki.

Készletkezelés

A webáruházadban értékesített termékek készletét is tudod kezelni. Ha a termék elfogy, automatikusan inaktívvá teszi a terméket.

Kuponkód beállítás

Létrehozhatsz kuponkódokat százalékos kedvezménnyel.

Bankkártyás fizetés

Webáruházadat össze tudjuk kötni PayPal vagy Barion online POS terminállal.

Részletes szűrőfunkció

Segítségünkkel saját magad is testre szabhatod a szűrési feltételeket.

Mobilbarát

Minden webáruházunk könnyen kezelhető. Kiemelkedően gyors betöltési sebességgel rendelkezik az összes eszközön!

Keresőoptimalizált kialakítás

A SEO mai elvárásainak megfelelően alakítjuk ki webáruházadat.

Kapcsolati űrlap

Potenciális érdeklődőid könnyen fel tudják veled venni a kapcsolatot. E-mailben azonnal értesítést kapsz.

Online chat

Azonnali kapcsolatfelvételi lehetőség, akár Messengerrel összekötve!

Hívó gomb

Nem kell felírni, megjegyezni, másolni a telefonszámot. Egy kattintással azonnal hívni tud telefonon.

Hírlevél rendszer

A kezelőfelületen könnyen kezelhető hírlevél rendszert telepítünk webáruházadra.

Blog

Ossz meg látogatóiddal naprakész információkat cégedről! Hírek, érdekességek megosztására alkalmas, egyszerű blogot készítünk neked.

lion

Ajánlatkérés

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!