nyomdai
szolgáltatások

Sokkal kedvezőbb ajánlatot tudunk adni a termékeket, mivel több nyomdával kapcsolatban állunk. Ráadásul nem kell az ügyintézéssel bajlódnod.

kapcsolat
kapcsolat

lion

circle

Válassz nyomdai szolgáltatásaink közül!

Grafikai tervezés

Plakátok, egyedi pólók, roll-upok, névjegykártyák, bannerek grafikai tervezésén túl, ezen termékek OFFLINE kivitelezését és fizikai megvalósítását is vállaljuk!

Nálunk minden hatékony és lehengerlő offline és online arculati reklámeszközt megtalálsz, ezzel időt takarítasz meg. Nem kell több helyre rohangálni, újabb és újabb tárgyalásokat lebonyolítani, sok időt elfecsérelni nyomdai ügyintézésekre. Mi összehangoljuk az online és offline megjelenéseidet. Egy kézben sokkal profibb lesz a végeredmény.

Nyomdai termék shop

Céged nyomdai termékek nélkül ugyanolyan láthatatlan, mint az online térben weboldal nélkül. Így ezekre a termékekre folyamatosan szükséged van. Kezdd el az alapoktól és haladj a profizmusig. Ahogyan fejlődsz te és vállalkozásod, úgy egyre több és több nyomdai szolgáltatás tudsz majd igénybe venni.

Ez a 6 kiemelkedően fontos nyomdai termék.

1. Névjegykártya tervezés

A névjegykártya a te személyes jelenléted az üzleti világban. Legyen olyan, amilyennek megálmodtad, segítünk!

2. Szórólap tervezés

A szórólap megfelelő marketing üzenettel, célzott közönségnek még mindig alkalmas akciók, információk átadására. Használd bátran!

3. Háttérfal, Roll-up tervezés

A Roll-up mindazt kifejezi, amit a céged és te magad képviselsz és ezt megmutatja vásárlóidnak, közönségednek is. Arculati elemeiddel megtervezve lesz igazán produktív és hasznos része marketingednek.

4. Cégtábla és világítótábla tervezés

Láttasd magad, minél egyedibb, annál hatékonyabb! Dobd fel vállalkozásod modern, egyedi megjelenésű cégtáblával, világítótáblával! Mutatjuk, hogyan kell!

5. Ablakfólia tervezés

Irodád, telephelyed, üzlethelyiséged kiváló dekorációs reklámfelület. Miért ne használnád ki maximálisan? Személyesen kimegyünk és felderítjük a terepet. Ötleteljünk közösen!

6. Autódekor tervezés

Úton-útfélen téged lássanak - ez a lehengerlő marketing alapja. Erre nagyszerű megoldás az autó felmatricázása. Tedd ismertebbé a vállalkozásod! Matricáztass!

lion

Ajánlatkérés

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!