Kreatív
szövegírás

A keresőoptimalizálás legfontosabb eleme - Kreatív szövegírás.
Ugye nem akarod, hogy nagyítóval kelljen keresni a vállalkozásod lábnyomát a netes világban? Online birodalmad láthatóságát nem csak technikai, hanem tartalmi SEO-val (tartalommarketinggel) is megtámogatjuk! Hiszen mi nem csak kódokkal, de szöveggel is varázsolunk!

kapcsolat
kapcsolat

lion
web

circle

Blogcikk írás

Az iskolában sem rajongtál a fogalmazásokért? Untat az írás, nincs időd rá, nyűgnek éled meg a billentyűzet csattogtatást? Mivel sajnos se kedvet, se időt nem tudunk neked szatyorszámra biztosítani, ezért szolgáltatáspalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy levegye a terhet a cégvezetők válláról. A tartalommarketing a XXI. század egyik csodafegyvere, így terjedelmes karakterekkel, a legkülönfélébb témákban, extra gyors határidővel vállaljuk keresőoptimalizált, ugyanakkor informatív és egyedi szövegek írását és szerkesztését.

Weboldal bemutatkozó szövegek

Unod már, hogy a kedvenc májkrémed összetevőinek listája is izgalmasabb, mint a weboldalad bemutatkozó szövege? A ctrl+c, ctrl+v, és a logikátlan „mondatvonatok” helyett bízd profi szövegíró csapatra az online piacod szövegezését! Cégedre hangoltan, profi és szakmai karakterekkel segítünk, hogy aztán izgalmas mondatfordulatokkal és marketingszemléletű bekezdésekkel emeljünk ki téged a szürke, semmitmondó webes világból.

Hírlevél szövegírása

Szeretnéd, hogy az az üzenet, amit a vásárlóidnak küldesz betaláljon? Nem egy újabb törlésre ítélt napi „kín” akarsz lenni, hanem a feladó, akit ha meglátnak, egyből kíváncsiak lesznek a postaláda tulajdonosok? Célközönséged feltérképezése után a leghatékonyabb hírlevél szövegekkel párnázzuk ki a vállalkozásod e-mail fiókját. Az elektronikus postaládád komoly stratégia mentén fog pörögni: automatizáltan, kereskedelemközpontúan és „konkurencialegyűrő” marketinges támogatással!

Facebook posztok

Vállalkozásodat támogató facebook posztokra van szükséged – lehetőleg egy kupac reakcióval és megosztással karöltve? Egekben levő, dinamikusan növekvő statisztika a célod? Szeretnéd, ha oldalkövetőid száma vetekedne mondjuk Debrecen város lakosságával? Mint minden marketinges területnek, a közösségi oldal építésnek is megvan a taktikája. Szövegeink, illetve grafikai vizuáljaink vállalkozásod célközönségére szabottan készülnek – vicces, informatív, hatékony és rugalmas szemlélettel. Beszéljük meg a stratégiát, és dörrentsd el a Facebook ágyút akár már holnap!

Instagram posztok

A fiatalabb korosztály online játszótere egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Influencerek, általános- és középiskolás fiatalok, egyetemisták, fiatal felnőttek sokszor időt és energiát nem spórolva gyártják a tartalmat a platformra. Vállalkozásként muszáj rájuk nyitnod az ajtót a termékeiddel! Ha a webshopodból hiányolod őket, ha offline boltodat nem látogatják, de MÉGIS ők kellenek neked – akkor irány az INSTA! Laza, vicces, egyedi posztjainkkal hamar megtaláljuk velük a közös hangot – hirdetéseinkkel és célzott beállításainkkal képesek vagyunk bevonni őket a kereskedelmi körforgásba!

Szövegek korrektúráza

Nem az igazi a szöveged? Ráncfelvarrásra van szüksége a mondataidnak? Érdekel egy hozzáértő véleménye? Jó szövegérzékkel, széles látásmóddal és kiváló helyesírással vállaljuk szakmai vagy magánjellegű szövegek korrektúrázását. Objektív, célorientált és megoldásfókuszú tartalmi hozzáadással, illetve plusz csavarokkal bármilyen szöveget képesek vagyunk még magasabb szintre emelni.

lion

Ajánlatkérés

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!