Blog
cikkek

Érdekel, hogy mi van az online marketing világában? Vagy egyszerűen a legjobb megoldást keresed vállalkozásod online felületére? Számodra fontos cikket írunk, melyet ha megfelelően tudsz alkalmazni a gyakorlatban, versenytársaid elé kerülhetsz!

kapcsolat
kapcsolat

lion
blog

circle

Versenytárs elemzés - így csináld 5 lépésben

Hacsak nem egy nagyon ritka és különleges szaktudást igénylő tevékenységet végzel, több mint valószínű, hogy vannak hasonló profilú vállalkozások, mint a tied; magyarán versenytársaid.

A sikeres webáruház 5 alappillére

Az online kereskedelem eredményessége nem csupán a „kosárba” és a „fizetés” gombok jelenlétén múlik. Webáruházadnak az eladáshoz (a SIKERES eladáshoz) nem elég egy jól hangzó URL cím mögé besorakoznia.

Miért számít a weboldal betöltési sebessége?

A mai kor emberében – szinte kivétel nélkül – magas fokozaton ég a versenyszellem. Hova tovább a világ is ezt a hozzáállást támogatja – hiszen, ha jobban belegondolsz, manapság már mindent számokban mérünk.

Ajánlatkérés

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!